Comfykids logo

FAQ

Algemene vragen

Op dit moment heeft Comfykids geen eigen winkels. Onze producten zijn verkrijgbaar via de webshop en bestaande winkels.

Comfykids doet haar uiterste best om bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17:00 uur dezelfde dag te verzenden. Binnen Nederland heb je je bestelling op werkdagen doorgaans de volgende dag in huis. Binnen Europa geldt een levertijd van 3-5 werkdagen, buiten Europa dien je rekening houden met een levertijd van 14 dagen. Voor meer informatie neem dan contact op met de klantenservice.

Comfykids stuurt haar artikelen over de hele wereld. Voor het verzenden van een bestelling buiten Nederland gelden wel andere verzendtarieven. Deze tarieven zijn voor ieder land verschillend. Je ziet de verzendkosten als je de bestelling hebt geplaatst, voordat je naar de betaalpagina gaat. Wil je voor je iets bestelt weten wat de verzendkosten zijn? Neem dan contact op met de klantenservice.

De verzendkosten zijn € 4,95 voor iedere bestelling binnen Nederland onder de 75,-. Vanaf €75 ,- worden in Nederland geen verzendkosten berekend. Voor de tarieven naar het buitenland gelden andere tarieven.

Je adres- en e-mailgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Comfykids. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit via e-mail laten weten. Het is belangrijk te vermelden dat Comfykids nooit het klantenbestand of enige gegevens zal verstrekken aan derden. Raadpleeg ook onze Privacyverklaring voor meer informatie hierover.

Voor vragen, klachten of informatie staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Je kunt ons bereiken via e-mail op info@comfykids.nl. Als je een klacht hebt over een product van Comfykids of over onze service, vragen we je om een e-mail te sturen naar info@comfykids.nl en hierbij een foto van de klacht te voegen. Wij streven ernaar om klachten binnen maximaal 14 dagen af te handelen en doen ons uiterste best om je tevredenheid te waarborgen. Mocht je niet tevreden zijn met de afhandeling van de klacht, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Helaas komt het wel eens voor dat een artikel niet leverbaar is. Als dit artikel nog bij ons op voorraad zal komen kan je je email adres achterlaten en zal je een mailtje krijgen zodra je het artikel weer kunt bestellen.

Je kunt je bestelling annuleren door een e-mail te sturen naar onze klantenservice. Is de bestelling al naar je onderweg of wordt deze verzendklaar gemaakt, dan is annuleren niet meer mogelijk. De artikelen zitten dan al in het leveringstraject.

Je betaalt de bestelling inclusief verzendkosten altijd vooraf. Je kunt betalen met Mastercard, Visa, Maestro, iDeal, American Express, PayPal, achteraf betalen via Klarna, Giropay en Sofortüberweisung. iDeal is alleen geschikt voor klanten in Nederland. Giropay en Sofortüberweisung zijn alleen geschikt voor Duitse klanten. Verder kan je ook bij Comfykids betalen met een Babycadeaubon.

Retourneren mag binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. Ook hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Lees deze zorgvuldig door in de Algemene Voorwaarden onder het kopje “retourneren”.

Zeker! Tijdens de eerste stap van het bestelproces kun je kiezen voor onze inpakservice. Tegen een vast tarief bieden wij de mogelijkheid om je bestelling te voorzien van een prachtige cadeauverpakking en een persoonlijk kaartje.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Als u aanspraak wilt maken op de garantie dient u een email te sturen met afbeelding van het artikel en de klacht naar info@comfykids.nl. Wij zullen uw garantievraagstuk dan binnen 14 dagen behandelen.

Heb je nog overige vragen?

Indien u verdere vragen heeft of opmerkingen wilt delen, of als u meer gedetailleerde informatie over specifieke producten wenst, staan onze Klantenservice-medewerkers voor u klaar om te helpen.

Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Vergelijk Producten (0 Producten)
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Categorieën