Comfykids logo
Vol passie en liefde
Comfykids
Waar alles draait om het welzijn van jouw kleintje! Van knusse nachten tot dagen. Wij zorgen voor comfort en geluk.

Over ons

Comfykids, een trots gecertificeerd Nederlands merk voor baby’s en kinderen, heeft een duidelijke visie op design. Deze worden met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt en eventueel gepersonaliseerd.
Onze kinderproducten zijn niet alleen functioneel voor de baby en de ouders, maar passen ook perfect bij jouw interieur. Bij ons draait alles om het creëren van prachtige, functionele items die niet alleen het leven van ouders gemakkelijker maken, maar ook naadloos aansluiten bij de stijl van je huis. Ontdek onze collectie en laat functionaliteit samensmelten met stijl!
Of je nu op zoek bent naar knusse babydekens, stijlvolle babynesten, of unieke accessoires, Comfykids biedt een uitgebreide collectie die een glimlach op het gezicht van jouw kleintjes tovert. Bij ons ben je verzekerd van producten die met zorg zijn gemaakt en die passen bij jouw levensstijl.

De collectie
Bij Comfykids draait onze vaste collectie om beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar dat deze dan altijd op voorraad zijn en dus snel geleverd kunnen worden. Deze collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en verrassende kleuren. Naast onze constante basiscollectie ontwerpt Comfykids jaarlijks een wisselende zomer- en wintercollectie, waarbij unieke ontwerpen en seizoensgebonden kleuren worden gepresenteerd. Bij Comfykids gebruiken wij niet alleen zacht badstof, maar ook wafelkatoen en luxe hydrofiel als favoriete stoffen voor onze producten. Bovendien kiezen wij vaak voor katoenen fleece en teddy als voering, vanwege hun zachtheid.

Comfykids webshop
Comfykids heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig lifestyle merk. Onze collectie omvat meer dan 400 unieke producten in diverse kleuren op het gebied van baby- en lifestyle artikelen. Vanuit onze thuisbasis in Nederland heeft Comfykids een sterke team verzameld om onze visie te realiseren. Hier vinden consumenten niet alleen producten, maar ook advies en inspiratie, waarmee wij internationaal consumenten van dienst zijn.
Wij streven ernaar om onze missie te vervullen: ouders en kinderen te voorzien van functionele, stijlvolle, veilige en hoogwaardige textielartikelen. Bij Comfykids draait het om meer dan alleen verkopen; het gaat erom dat onze producten een waardevolle toevoeging zijn aan het dagelijks leven van gezinnen, waar dan ook ter wereld.

Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Vergelijk Producten (0 Producten)
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Categorieën